Weblog

MM TRANSPORT BENZINSKA STANICA

O NAMA..

Preduzeće je prvi put osnovano 1998 godine pod imenom Radnja za prevoz putnika, da bi 15.04.2003. godine promenilo svoj naziv u preduzeće za trgovinu i usluge Mališa Marković Transport doo, Niš, Matejevački put bb, skraćeni naziv doo MM Transport, pod kojim i danas posluje i pod kojim je poznata.
Nudimo Vam sve tipove goriva vrhunskog kvaliteta uz istu takvu uslugu. Posedujemo sopstvenu radionicu sa kvalifikovanim osobljem za tehničko održavanje vozila. Pored toga vršimo i uslužno pranje i čišćenje autobusa. U sklopu preduzeća posluje i turistička agencija u ulici 12. februar br.35 u Nišu, u kojoj se vrši prodaja karata za inostranstvo za sledeće zemlje: Nemačka, Austrija, Francuska, Italija, Danska, Švedska, Švajcarska, zatim prodaja mesečnih kartica za gradski prevoz kao i izdavanje polisa osiguranja Delta Generali.
Osnovna delatnost preduzeća je prevoz autobusima visoke turističke klase kapaciteta 49+2, 53+2, 55+2, 57+2, 78+2(od kojih svaki poseduje klimu, TV, DVD opremu), kao i iznajmljivanje istih za vanlinijski prevoz, eskurzije, izlete, sportske pripreme, veselja itd.
Preduzeće broji 20 zaposlenih, što vam garantuje uspešno realizovanje svih usluga

Quality Service

Quality Service
Quality Service
Quality Service